Selasa, 15 Mac 2011

Nak 'NEW TAB' kan apa2 di laman Web dengan mudah?

Tengak tajuk, tu dia, punya panjang. Dah tak tau nak pendekkan.

Ha, ni cara hat biasa kalau kita nak klik 'NEW TAB' kan? :



Tumbesaran berlaku dengan mengklik gambar

Cara kedua : Tekan dan 'hold' Ctrl + apa2 hat kita nak buka dengan 'Tab' yang baru (New Tab).

Cara ketiga :


Yang saya bulatkan itu adalah scroll (suma dah tau kan :)). Ok, ce letak cursor kat apa2 hat kita nak 'NEW TAB' tu, tekan je scroll tu. Kompom, leh buka 'NEW TAB'. Ni cara termudah hat baru saya jumpa :)

Selamat mencuba :)

2 ulasan:

fyna berkata...

nice info.....



jom singgah n follow belog saya..
http://inibelogfyna.blogspot.com/

CECOMEL berkata...

Terima Kasih. Sama2 kongsi ilmu :)

 

Wat Kautri?

free counters

C.A. Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template